Autentificare

Esti instalator? Intra in programul Romstal Partener!

Va rugam sa ne transmiteti cererea dvs. la: comenzionline@romstal.ro sau la numarul de telefon 021.3320901. De asemenea, puteti veni in oricare din magazinele noastre. Nu uitati sa aveti la dvs: certificatul de inregistrare a firmei (copie si original), stampila firmei si un act de identitate. 

Recuperare parola: Daca ati uitat parola sau codul Romstal Partener, accesati sectiunea dedicata pentru recuperarea parolei.

Cont nou: Pentru a crea un cont nou apasati aici.

In cazul in care intampinati dificultati in utilizarea portalului, va rugam contactati agentul Romstal care se ocupa de contul dvs. sau transmiteti-ne problemele intampinate pe adresa: comenzionline@romstal.ro

Creeaza cont nou

sponsor  sponsor   sponsorsponsorsponsor

Misiunea Romstal este de a fi principalul furnizor si partener de incredere al instalatorilor.

> Romstal - universul instalatiilor

Romstal este lider pe piata de profil din Sud-Estul Europei, specializat in comercializarea echipamentelor de instalatii pentru constructii. Angajamentul Romstal fata de clientii sai este unul pe termen lung, iar prezenta noastra pe piata este dedicata in intregime in a oferi solutii inovatoare, exclusive, precum si a unor servicii de top care satisfac cele mai exigente cerinte.

> Cea mai mare retea de magazine

145 de magazine. 50.000mp de showroom-uri si depozite. Romstal nu inseamna doar produse si servicii, ci o intreaga infrastructura aflata la dispozitia clientilor nostri.

> Consultanta tehnica GRATUITA

Pentru noi niciun proiect nu este prea dificil sau prea indraznet. Gratie echipei de consilieri tehnici, calificata in cadrul Academiei Romstal, toate proiectele sunt pe maini bune. Suntem la dispozitia Dvs. cu detalii tehnice despre produse, dimensionari exacte ale proiectului si solutii optime de implementare.

> Asistenta NON-STOP prin Dispeceratul National de Service

Cereti informatii, programati punerea in functiune a echipamentelor, semnalati orice neconcordanta in functionarea produselor, la numarul: 0372.123.123, 7 zile din 7, 24h din 24.

>Acum si pe mobil! Descarca acum singura aplicatie care iti aduce clienti noi in fiecare zi: Romstal Partener

CE CUPRINDE PLATFORMA 4.2?

  • NOU: Functionalitate noua. Linkuri de comanda din platforma catre romstal.ro. Detalii aici
  • Principala noutate consta in implementarea on-line a Catalogului de Module. Mai exact, daca pana acum puteati adauga produse Romstal si servicii proprii acum, dintr-o singura adaugare, puteti aduce in ofertele Dvs module presetate de catre specialistii Departamentului Tehnic Romstal, in baza unor scheme si a unor liste de produse. Evident, si pe acestea din urma le puteti edita si adapta dupa cum considerati de cuviinta.
  • Site-ul pastreaza structura cu care v-ati obisnuit deja: dupa logare, in stanga sus aveti sectiunea "Ofertare" unde sunt grupate atat ofertele vechi, cat si beneficiarii si serviciile proprii companiei Dvs; Nu uitati sa va definiti serviciile cat mai detaliat!
  • NOU! Sectiunea “Santiere” unde puteti gestiona toate lucrarile dvs. in functie de beneficiari si status-ul realizarii proiectului.
  • De asemenea, sub butonul "Promotii" puteti vedea ce campanii promotionale sunt in vigoare si, mai ales, va atentionam despre actualizarea preturilor.
  • NOU! Sectiunea “Burse” aduce intr-un singur loc cele mai accesate sectiuni ale platformei: “Bursa de lucrari” si “Bursa de produse”.
  • NOU! Sectiunea “Discutii/Informatii” va ofera in permanenta un spatiu in care puteti intreba, primi si gasi raspunsuri pe teme ce tin exclusiv de platforma.
  • "Cataloage si pliante" este sectiunea din care puteti descarca in format PDF si Excel listele de pret Romstal actualizate la zi, dar si alte pliante si cataloage de produse;
  • “Site-ul tau web” este instrumentul prin care va puteti face cunoscuti in mediul online. O sectiune extrem de usor de folosit si care va aduce beneficii majore catre beneficiari: un site propriu de prezentare.
  • O sectiune la fel de importanta este cea de "Administrare" a.i. sa puteti adauga chiar Dvs. noi utilizatori ai aplicatiei din cadrul companiei pe care o reprezentati.